EUR/USD, GBP/USD, BRN/USD en BTC/USD 8 juli Live Entry Points

Onze gratis handelssignalen van 8 juli voor EUR/USD, GBP/USD, BRN/USD en BTC/USD bevatten de volgende technische vooruitzichten:

8 juli EURUSD-handelssignaal

EUR/USD blijft binnen de 180 pips range (1.1170-1.1350) voor de afgelopen 25 handelsdagen. Er is geen trend op dit moment. Ik ben op zoek naar verkooporders onder 1.1350. Scroll naar beneden om de signaalgegevens met mijn SL, TP en instapniveau’s voor EUR/USD te zien.

8 juli GBPUSD handelssignaal

GBP/USD brak het smalle bullish channel af, dat het paar de afgelopen 3 handelsdagen binnen houdt. Maar het pair kreeg steun in de vorm van 50 Moving average (rode lijn) en werd teruggetrokken naar 1.2600 niveau. Vanuit technisch oogpunt blijft GBP/USD boven zowel 50 Moving average (rode lijn) als 200 Moving Average (donkerblauwe lijn), wat een signaal is van de bullish trend. Ik ben op zoek naar kooporders op dit moment. Scroll naar beneden om de details van het signaal te zien met mijn SL, TP en instapniveau’s voor GBP/USD.

8 juli BRNUSD handelssignaal

BRN/USD schommelt de afgelopen 7 handelsdagen binnen het bullish channel. Technisch gezien blijft het paar boven zowel 50 Moving average (rode lijn) als 200 Moving Average (donkerblauwe lijn), wat een signaal is van de bullish trend. Ik ben op zoek naar kooporders in de buurt van de ondergrens van het bullish channel. Scroll naar beneden om de signaalgegevens te zien met mijn SL, TP en instapniveau’s voor BRN/USD.

8 juli BTCUSD-signaal

Vroege maandag viel BTC/USD onder het niveau van 9000, maar trok zich snel terug en eindigde de dag dicht bij het weerstandsniveau van 9400. Op dinsdag kon het paar niet breken boven het 9400-niveau. Technisch gezien blijft het paar boven zowel 50 Moving Average (rode lijn) als 200 Moving Average (donkerblauwe lijn), wat een signaal is van de bullish trend. Ik ben op zoek naar kooporders op dit moment. Scroll naar beneden om de details van het signaal te zien met mijn SL, TP en instapniveau’s voor BTC/USD.